25. Септембар, Дан ослобођења општине Жагубица 2023.

 15. септембар 2023.


Дан ослобођења општине Жагубица обележен је данас у, пре неколико година, реновираном здању Дома културе у Осаници. Најављена посета председника Републике Александра Вучића је, услед актуелних дешавања на КИМ, изостала овај пут и померена за прву наредну прилику.
Догађај је обележио говор председника општине Жагубица Сафета Павловића који је у најоштријем тону осудио последња збивања у јужној српској покрајини.
Цењеним гостима и драгим домаћинима се, након интонирања химне, отварајући ово свечано скупштинско заседање, најпре обратила Оливера Пауљескић, председница СО Жагубица.
Присутни су с пажњом одгледали 18-минутни филм о резултатима постигнутим у претходних годину дана, а затим је уследила додела признања најзаслужнијим појединцима и правним лицима за укупан допринос развоју и афирмацији општине.

ФИЛМ ДАН ОПШТИНЕ ЖАГУБИЦА РЕЗУЛТАТИ 2022 - 2023, 25.09.2023.

Постигнути резултати у свим областима функционисања општине Жагубица приказани су, традиционално, за Дан општине Жагубица.
Захваљујемо на сарадњи свим институцијама и установама са територије општине приликом израде овог филма на сарадњи и указаном поверењу.
Пуно успеха у даљем раду!

 

 

Свечана седница СО, Дан општине 2023.